Silmät ovat sielun peili?

Runoilija hansufer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2007
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 23:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin peiliin.
Säikähdin.
Takaisin katsoivat silmät,
jotka olivat täynnä surua ja tuskaa.
Tulevaisuus,
pelkkää mustaa.
Ei tätä oloa voi kukaan kestää.
Kumpa voisi vain kaiken pestä.
aloittaa alusta.
Missä ovat ne ennen niin iloiset ja nauravaiset silmät?
Missä pieni lapsi,
täynnä elämän riemua?
Missä varttuva nuori
voimaa puhkuen?
Sitä mistään,
mä enää löydä en.
Missä on mennyt vikaan?
Miksi olen päätynyt tähän tilaan?
Missään ei näy pois pääsyä.
Tulevaisuus,
ehkä. Jossain kaukana.
Saavuttamattomissa.
Mistä löytää voisin elämänilon takaisin?
Ehkä silloin olis kaikki taas paremmin.
Ehkä;
missään en näe varmuutta.
Ei tämä ole enää uutta.
Ehkä Jumala yrittää auttaa,
läheisten ja ystävien kautta.
Miksi tämä ei ala jo helpottaa,
aina vain päädyn samaan paskaan.
Pitäisi vain yrittää luottaa,
saada tulevaisuus näyttämään valoisammalta.
Missä tien pää?
Missä helpotus?
Totta puhuen,sitä odotan,voimat loppuen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin tuttu tunne. Hienosti olet saanut purettua tämän tunteen runoksi.
Ainoastaan häriritsi välillä että kaikki oli yhdessä pötkössä, olisi ehkä voinut rivittää eritavalla...mutta :-)

Niin ja kiitos arvostelustasi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hansufer kiitollisuus 31.7.2008 0 Runo
hansufer Silmät ovat sielun peili? 27.11.2007 1 Runo
hansufer olo 26.11.2007 0 Runo
hansufer poika. 7.9.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 3.8.2007 1 Runo
hansufer tie 31.7.2007 0 Runo
hansufer isä 26.7.2007 2 Runo
hansufer sisko 26.7.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 26.7.2007 0 Runo
hansufer sekaisin. 26.7.2007 0 Runo