Paha maa.

Runoilija 9f13d9e1b4b0fc2b43619c441cd01b99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 12:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.2024

Ihana tyttö:)
 

Katson vaan maailmaa ja sen pahuutta.
Miten kaikesta tuli näin rumaa ja itkuista?
Afrikassa lapset nälkää näkee.
Thaimaassa nuoret itseään jakelee.
Ne tarvii rahaa ne tarvii pelastusta.
Mut kukaan ei oikeesti vittuakaan välitä.
Me täällä päin lihotaan ja roskataan.
Tuhotaan tää maailma omilla voimilla.
Me valitetaan kaikesta eikä mikään meille riitä.
Ei me osata edes terveestä elämästä kiittää.
"Mua vähän pyöryttää, iiik mua yskittää."
Kuulen kun teinit kaikesta valittaa.
Mua pelottaa ja ahdistaa.
Haluisin tän maailman pelastaa.
Mut tuntuu siltä kun siihen ei pystyis enää.
Me tuhotaan tää niin pian ettei voida elää.
Auttakaa ihmiset, pelastetaan oikeesti tää maailma.

Selite: 
Ahdistus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot