Kukkia

Runoilija 9f13d9e1b4b0fc2b43619c441cd01b99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 12:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ihana tyttö:)
 

Laskin sekunteja, laskin minuutteja.
Istuin ulkona, odotin sinua.
Katsoin kelloa, taas se kulta on myöhässä.
Mutta pian pörräsit pihaan, en voinut enää olla vihainen.
Hymys sai kaiken katoamaan, tunsin vaan onnellisuutta.
Juoksin sua halaamaan, en päästänyt irti ollenkaan.
Pyysit anteeksi että tulet myöhässä, mutta piti kerätä kukkia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot