Tyhjä vuode

Runoilija 9f13d9e1b4b0fc2b43619c441cd01b99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.10.2018 12:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ihana tyttö:)
 

Sä sanoit aina rakastavasi.
Sä sanoit aina muistavasi.

Meidän yhteiset hetket.
Meidän onnelliset päivät.

Kerroit minulle päivittäin.
"Olet elämäni nainen"

Sanoit että mikään ei sitä muuta.
Sanoipa kuka mitä tahansa.

Mutta eräänä aamuna olit poissa.
Kaapissi tyhjä, hiljaisia ääniä.

Etsin kaikkialta, yhä siinä toivossa.
Että hyppäisit oven takaa, nauraisit lujaa.

Et tullut, et nauranut. Olit poissa.
Ja nyt. Minä olen yksin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot