Leijona

Runoilija kåt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon poltteessa
leijona rakasti minua.
Nuoli rakkauden päälleni.
Hallitsi ja armahti
minä
alamaisista onnellisin.

Yö toi esiin kuun ja tähdet.
Skorpioni käveli
reittä pitkin.
Melkein kuolin tuohon suloiseen
syleilyyn.
Niin vaaralliseen hekumaan.

Kun nyt aamulla taas kuljen
kohti leijonaa
tiedän saavani koko taivaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi herätti
sata ja yksi kysymystä
tämän voi tulkita niin moneksi
upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kåt huomenna 23.4.2015 2 Runo
kåt känn kärleken 23.4.2015 2 Runo
kåt Petos 23.4.2015 0 Runo
kåt Täysikuu 23.4.2015 0 Runo
kåt Kaiken loppu 23.4.2015 0 Runo
kåt Musta koira (uneksijoille) 23.4.2015 1 Runo
kåt Olisit ottanut 23.4.2015 1 Runo
kåt Leijona 23.4.2015 1 Runo
kåt kaiken loppu 23.4.2015 0 Runo
kåt Vihaan sinua 23.4.2015 1 Runo