Musta koira (uneksijoille)

Runoilija kåt

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta koira
kuljeskeli meren rantaa,
nuuski tuulen tuoksua.
Auringon jumalallinen kosketus.
Keltaista valoa kilokaupalla
satoi taivaan räystäistä.
Pieni hiljainen hetki.
Ei lehtikään liikkunut puussa.
Ei vesi lainehtinut.
Hiljaisuudesta katsoin koiraa.
Valkoise siivet selässään
se katosi siniseen yöhön,
avaruuden valtaviin saleihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kåt huomenna 23.4.2015 2 Runo
kåt känn kärleken 23.4.2015 2 Runo
kåt Petos 23.4.2015 0 Runo
kåt Täysikuu 23.4.2015 0 Runo
kåt Kaiken loppu 23.4.2015 0 Runo
kåt Musta koira (uneksijoille) 23.4.2015 1 Runo
kåt Olisit ottanut 23.4.2015 1 Runo
kåt Leijona 23.4.2015 1 Runo
kåt kaiken loppu 23.4.2015 0 Runo
kåt Vihaan sinua 23.4.2015 1 Runo