Isorintainen siskoni kävi Rhodoksella

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Pojat tuntuvat unohtavan, etteivät tytöt synny rintaliiveihin.
Siinä vaiheessa, kun Ville juoksee pihalla mittanauhan kanssa
mittaamassa rinnanympäryksiä
huomaan, että minä olen melkein poika
ja pelästyn.

Laitan äkkiä päälle paratiisinpunaisen hameen
ja papukaija korvakorut, jotka isorintainen siskoni toi Rhodokselta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on nokkela, huumorintäyteinen ja elämänmakuinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot