He häpeävät multaansa

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Ei täällä ole sijaa pöytälaatikko runoilijoille.
He kertovat yövieraistaan
ja siitä kuinka avaruus silloin kutistuu taivaankanneksi.
Ei täällä sellaista kaivata.

Tuolla, he sanovat,
on minun rakkaani simasuu
ja piilottavat nolona sanansa pöytälaatikkoon.
Häpeävät multaansa.

Minä kerään voimia
mullan alta.
Kaivan maan alta voimaa, jonka veitte,
te helvetin pöytälaatikkorunoilijat.

Teidän vuoksenne kaikista rikkaimmat salamme,
hukkuvat hautoihinsa.

Selite: 
Tämä siis kertonee siitä kuinka usein häpeämme kertoa totuutta asioista
Kategoria: 
 

Kommentit

sinä sanoit sen ääneen, aivan totta, olet oikeassa. hienosti puit sen vielä sanoiksi!

Voimallista ja kapinallista tekstiä runossasi!
Sisimpien tunteiden julkaiseminen on monesti liian kipeää joten ne piiloitetaan vertauksiin ym.

huippu runo... <3
ihmiset eivät tod. kerro totuutta asioista vaikka se kanttis ainaki välillä...
itekki siihen välillä sorrun :(

Totisinta totta.

Tässä on jännää voimaa,vähän niinkuin Tyko Sallisen maalauksissa?!! Ei tusinakamaa,vaan erinomainen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot