Hehkuvana

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Maa ympärilläni on palanut kiihkon tieltä.
Tuli ahmi puutarha tontut ja niiden kärpässienitalot.

Tuli
on yhtä häikäisevä
kuin, kun painaa taskulampun valon sormiinsa
ja näkee melkein niiden
lävitse - näen sillä tavalla koko ruumiini.
Hehkuvana.
Punaisena.

Sytytän tupakan hiilloksesta ja
toivon syysmyrskyn tuovan minulle meren.

Minulla on ankkuri

ja olen sitonut siihen itseni.
Kun meri saapuu,
en eksy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli mieleen lopusta muumilaakson kuohuva meri,
mutta ei millään hassulla tavalla.
Tämä runo sai minut hyvälle mielihalulle,
loppu on niin suloinen ja järkyttävä.
Alkuakin suoraan sanottuna rakastan.
Eih,tämä runo on ihana paketti,rakastan <3
(anteeksi arvostelun laatu)

 

Käyttäjän kaikki runot