#5

Runoilija mtu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyhjennetään armeijan asevarasto
ja mennään ryöstämään pankkeja

paetaan varastetulla fordilla
halki yhdysvaltain eri osavaltioiden

meidän kiinni saamiseen tarvitaan
130 laukauksen luotisade

minä olen tuo bonnie
niin ole sinä tuo clyde
jooko, rakas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mtu #5 22.4.2015 0 Runo
mtu #4 22.4.2015 0 Runo
mtu #2 22.3.2013 1 Runo
mtu #3 22.3.2013 0 Runo
mtu #1 22.3.2013 0 Runo