Tarvitsen

Runoilija keskeneräinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nobody knows...
 

Sano,
että välität.
Sano,
että rakastat.

En tahdo olla yksin,
olen hukassa ilman sua.

Tarvitsen sanojasi,
tarvitsen läheisyyttäsi.
Tarvitsen sinua,
höpsö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävää ettei aina muisteta sanoa että välitetään. tiedän tunteen :P :) tsemiä <3

 

Käyttäjän kaikki runot