Huomaamaton kyynel

Runoilija keskeneräinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nobody knows...
 

Näen itseni,
makaamassa rantahiekalla,
niin rauhassa

Vain tuuli hiuksiani
hennosti kuljettaa
ja kalpeat kasvoni valaisee kuu

Laineet liplattaa

Katson liikkumatonta ruumistani

Pian kuuluu huudahdus
jostain kauempaa
Käännyn katsomaan,
näen sinut

Kiiruhdat elottoman
ruumiini luo,
lysähdät viereeni

Näen,
kuinka kyyneleet
kastavat kauniit silmäsi,
virtaavat poskillesi

Voi tahtoisin niin halata sinua
lohduttaakseni..
mutta en..
..pysty.

Huomaamaton kyynel
putoaa myös minun poskelleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot