Valheiden verkossa

Runoilija 9f190a056c04f544c11b118bcae8e9ea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 11:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"menneisyyttä ei pääse karkuun, mutta sen kanssa voi oppia elämään."

Kaikki runoni on omaan elämään viittavia ja perustuu oikeaan elettyyn elämään. Elämäni ei ole ollut ruusuilla tanssimista mutta uskon parempaan tulevaisuuteen vaikka vastoinkäymiset eivät tunnu loppuvan. 
 

Olin kuullut ne asiat liian monta kertaa, 

Mieleni tuotti niistä kuvitelmia, 

Kunnes en enää itsekkään tiennyt 

Mikä oli totta ja mikä valetta. 

Ja niihin aloin uskoa ja tarrauduin valheeseen. 

Nyt tiedän että on totuuden ja kuoleman aika. 

 

En saanut keskenmenoa 

Gynelogi sanoi ettei sitä enää voi todeta varmaksi, 

mutta se oli helpompi kertoa läheisille kuin se että tulin hyväksikäytetyksi. 

 

En löytänyt kaveriani kuolleena,

Siskoni löysi ja kertoi kuvainnollisesti siitä kaiken, ja niin usein, 

että mieleni jo uskoi minun olleen paikalla ja taas hukkasin todellisuuden. 

 

En vahingossa juonut liikaa viiniä,

Tein sen tarkoituksella tappaa itseni,

mutten pystynytkään siihen. 

 

Nyt olen yrittänyt päästä irti valheista,

Ja elää todellisuutta,

Mutten voi enää korjata mitään. 

Enkä enää mene osastolle,

Se ei ole vaihtoehto. 

Vaihtoehtoina on jatkaa eteenpäin 

Tai luovuttaa 

Ja nyt tiedän miten sen teen,

Ja tiedön myös,

ettei se koskaan ole kivutonta. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa tekstiä kirjoitit itsestäsi tai jostain muusta. Kipu ei aina ole fyysistä ja vaikka olisikin sydämeen jää aina haava.m
 

Käyttäjän kaikki runot