Kadonneet tunteet

Runoilija 9f190a056c04f544c11b118bcae8e9ea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 11:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"menneisyyttä ei pääse karkuun, mutta sen kanssa voi oppia elämään."

Kaikki runoni on omaan elämään viittavia ja perustuu oikeaan elettyyn elämään. Elämäni ei ole ollut ruusuilla tanssimista mutta uskon parempaan tulevaisuuteen vaikka vastoinkäymiset eivät tunnu loppuvan. 
 
Kadonneet tunteet,
Hävinneet ajatukset,
Muuttuneet toiveet.

En enää tunne itseäni.

Sisälläni on kuin joku toinen
joka kulkee minun kehossani.
Joku joka ei osaa itkeä,
ei nauraa,
ei tuntea onnistumista,
ei häpeää,
ei myötätuntoa.
Joku joka tuntee vain
helvetin tai taivaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteet lopulta löytyvät, kun miettii kaikessa rauhassa.
Koskettavaa,pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot