Kylmä talvi

Runoilija Soring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

little faggot ho
 

Tällaisista minä tiedän
tällaisista vain
kivusta selässä
sielussa ja
sormenpäässä.
Veripisara jonka sinä
kerta kerralta nuolaisit
sisimpäsi syövereihin.

Tällaisista minä vain tiedän
tällaisista kutinoista
syyhystä ja ihottomuudesta
Minä kaipasin
sinua ihokseni
se ei riitä,
ei sama talja kahta pue

Talvesta tulee kylmä

Tällaisista minä tiedän
tällaisista vain.
Sydämen pistelystä
sen murusista
ja tyydyttymättömästä nälästä.

Minä katson
sinua.
Särjet selkääni
lävistät sormeni päädyt
revit ihoni
riisut minut
ja näännytät nälkään.

Kaikki tämä vain
jonkin särkyneen tähden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen toisensa ihona ja suojana kylmyyttä vastaan. Tämä oli hyvä runo tässä hiljaisuudessa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Soring Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Soring Mielijohde 23.4.2015 1 Runo
Soring Yksinään 23.4.2015 4 Runo
Soring Molemmat 23.4.2015 0 Runo
Soring Loppu 23.4.2015 0 Runo
Soring Kylmä talvi 13.4.2012 1 Runo
Soring Aika 23.3.2012 1 Runo
Soring Kellot 10.2.2012 0 Runo
Soring Kolmas kutsumaton 10.2.2012 0 Runo
Soring Pelon väri 14.9.2011 1 Runo