Kellot

Runoilija Soring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

little faggot ho
 

Minä kerran altistuin,
minä itseni luovuin
kuin kuutamo joka loistaa vain auringon valosta

Mikä kuka ja milloinkin
kun juotettiin surevaa lasta
Kerran nojasin päällä käsiini ja annoin itseni olla
sellainen kuin
todella ansaitsin

Viimeksi oli kauan sitten
silloin itkin ja niin teen yhä

Minä suren ja kaipaan sinua ikuisesti takaisin,
varsinkin silloin
kun päässä soi
kello jos viideskin

niin minä häpeän omat sydämen lyöntini

Ne vavisuttivat koko sänkyä
ja sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Soring Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Soring Mielijohde 23.4.2015 1 Runo
Soring Yksinään 23.4.2015 4 Runo
Soring Molemmat 23.4.2015 0 Runo
Soring Loppu 23.4.2015 0 Runo
Soring Kylmä talvi 13.4.2012 1 Runo
Soring Aika 23.3.2012 1 Runo
Soring Kellot 10.2.2012 0 Runo
Soring Kolmas kutsumaton 10.2.2012 0 Runo
Soring Pelon väri 14.9.2011 1 Runo