Pelon väri

Runoilija Soring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

little faggot ho
 

Minä hukun
omaan sänkyyni
vedän peittoa henkeen
ja herään
Ummistan silmäni ja näen
kuinka paholainen nauraa
ja silloin
on tyyny tai sydän kurkussani
ja tukehdun

Säikähdän itseäni
kun katson peiliin
Kuka on tuo surun pukema nainen
jonka silmistä
on loiste hukkunut verisuonten paukkeeseen
ja niin...
Kuka on tuo kauhun orja
nuori
yksinäisyyteensä hukkuva

Enkä koskaan saa tietää
kumpi meistä tunkee peiton suuhuni

minä
vai pelko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Painajaismaista ahdistavaa tunnelmaa...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Soring Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Soring Mielijohde 23.4.2015 1 Runo
Soring Yksinään 23.4.2015 4 Runo
Soring Molemmat 23.4.2015 0 Runo
Soring Loppu 23.4.2015 0 Runo
Soring Kylmä talvi 13.4.2012 1 Runo
Soring Aika 23.3.2012 1 Runo
Soring Kellot 10.2.2012 0 Runo
Soring Kolmas kutsumaton 10.2.2012 0 Runo
Soring Pelon väri 14.9.2011 1 Runo