Nimetön

Runoilija lamita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasin ajatella.
Minä ajattelin
Voi et tiedäkään kuinka paljon.

Olisin kertonut sinulle yhden tärkeän asian,
Jos olisit vastannut puhelimeesi.

Olisin kertonut kuinka paljon sua rakastan.

Näin sinut toisen kanssa.
Se sattui.
Ajattelin että olit unohtanut minut.
Mutta miksi vilkuilit minuun päin koko ajan?

Miksi seurasit katseellani mitä tein?
Eikö se ollutkaan sitä miltä näytti?

Mikset voi huomata minua?
Ottaa kädestä ja kävellä kanssani.

Miksi katsot minua tuolla tavalla
Vaikket ole kiinnostunut?

Mikset tajua että
Minä Rakastan Sinua

Selite: 
Tää on ollu mun tiedostoissa jo kauan ja ajattelin laittaa sen tänne :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lamita Kirjoitus 23.4.2015 2 Runo
lamita Menneisyyden varjo 17.6.2011 0 Runo
lamita Nimetön 15.4.2010 0 Runo
lamita Nimetön 16.8.2008 0 Runo
lamita Sinä 17.7.2008 0 Runo
lamita Nimetön 16.5.2008 1 Runo
lamita Sinä vain 17.2.2008 3 Runo
lamita Nimetön 3.2.2008 1 Runo
lamita Tunteet 18.1.2008 1 Runo
lamita Muistan 18.1.2008 3 Runo