MAANANTAI

Runoilija Tapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 12:03

Asuinpaikka: Ylivieska
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinua odotan
Sinua kavahdan

sillä
Sinusta kaikki alkaa
Sinuun kaikki päättyy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sopivasti sekavuutta tässä kiertokulussa. ;)

Sellainen se maanantai on! Hauska runo!

Lyhykäisyydessään täyttä asiaa. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot