Nimetön

Runoilija Tapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 12:03

Asuinpaikka: Ylivieska
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päiville
korvatulpattomille

kaipuun kaiut kumahtelevat
Sinun sykettäsi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea idea! Kauniisti toteutettuna.

Lyhyesti virsi kaunis!
Tässä on tunnelmaa kuin pienessä kylässä, kaunis kaikenkaikkiaan!

Upea! Sai aikaan monia mielleyhtymiä.
Osui jonnekin pintaa syvemmälle vaikkakin sai hymyn huulille.

Tämä herättää paljon mielikuvia, mikä on hyvä juttu. Loistava juuri näin lyhyenä. Jotkut sitten osaavat asiansa.

Upea! Pieni mutta sisältää suuren asian :))

Sykettä nosti lukeminen. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot