Tyhjyys

Runoilija Suzie06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki Mulle tännehetinyt!
 

Ole hiljaa, kun tarve vaatii.
Älä sanele mitä pitäisi tehdä.
Sen sijaan, tee ne.
Itse.
Ole läsnä.
Älä haahuile.
Tule vastaan.
Älä kysele.
Kommentoi.
Kiertele ja kaartele.
Mutkia on matkassa ilmankin.

Vasta sitten, kun ymmärrät tämän kaiken.
Vasta sitten löydät kaikkeen vastaukset.
Mutta ehkä sitten, on jo liian myöhäistä.

Silloin.

En vaadi sinua enää olemaan hiljaa.
En sanele.
En tee.
En vaadi sinua olemaan läsnä.
En haahuile perässäsi.
En tule vastaan.
En enää kysele.
En kommentoi.
En kiertele ja kaartele.

Vaan silloin.
Ei ole enää meitä.

Silloin.

On vain Sinä.

Ja

On vain Minä.

Silloin.

Sinä olet siellä.
Minä olen täällä.
Välillämme on.

Tyhjyys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Suzie06 Ikävä. 23.4.2015 0 Runo
Suzie06 Nimetön 23.4.2015 0 Runo
Suzie06 Tyhjyys 23.4.2015 0 Runo
Suzie06 Rakkaus 23.4.2015 0 Runo
Suzie06 Valmis 23.4.2015 0 Runo
Suzie06 Katseesi sinun 15.2.2009 2 Runo
Suzie06 Sykkyrällä 15.2.2009 0 Runo
Suzie06 Nimetön 15.2.2009 0 Runo
Suzie06 27.12.07 6.12.2008 0 Runo
Suzie06 Poissa. 6.12.2008 0 Runo