Lupaatko, minä lupaan

Runoilija pikkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I carry your heart, I carry it in my heart.
 

Olisitko sinä minun,
jos minä lupaisin olla sinun.

Lupaisitko rakastaa ja pahanmielen tullessa,
lämpimään syliisi ottaa.

Lupaisitko pitää huolta minusta,
jos minä lupaisin tämän kaiken sinusta.

Rakastaisitko minua eniten maailmassa,
voisitko luvata että olet aina minua varten olemassa.

Jos lupaat olla ihana, hellä ja välittävä,
minä lupaan olla sinulle maailman paras tyttöystävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot