Pelkään

Runoilija pikkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I carry your heart, I carry it in my heart.
 

Kuinka paljon pelkään,

niin järjettömän paljon pelkään.

En pelkää maailman huolia suuria,

en pelkää kovia myrskyisiä tuulia.

Pelkään, että kun aamulla herään,

ettet joskus olekkaan siinä enään.

Jälleen kerran heräsin,

huomasin,

että aivan turhaan pelkäsin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten kaunis runo:)

kaunistakaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot