Turvaton tuleva

Runoilija Hang

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei Sinä!
Pidä suusi kii!
On täällä ihmisillä
omiakin ongelmii
Kysyt miksi katsoa taakse
kun voi kurkottaa eteen
Miksi nousta maihin
kun voi hypätä veteen

Hei, älä Sinä tule mua neuvomaan
On tällä likalla aivot paikallaan
Ei ongelmat ratkea sua kuuntelemalla
Ei tulevaisuus pysähdy veitsellä leikkaamalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot