Kadonnut nuoruus

Runoilija Hang

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mihin katosi aika,
ne nuoruuden päivät?
Iloiset naurut
vailla kyynisyyttä,
vailla epäilystä

Mihin hävisi tunne,
jota onneksi sanotaan?
Kuka vei sen kauneuden kaipuun,
jota jokainen haluaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot