Tunti meistä

Runoilija Avelin

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oderint dum metuant
 

Vielä eilen ajattelin sinua
tuntien sinut ihmisenä
En luvannut sinulle mitään itsestäni
en tehnyt virhettä vuoksesi
Joskus tunteet ovat liian raskaita lentämään pois
Sinä teit meistä pitkän, piinaavan tunnin
Olet muisto vain, syksyn lehdissä
et ole ihminen minulle
Olet joku joka en koskaan tahdo olla
Kuka sinä edes olet?

Selite: 
Ajatus tähän runoon lähti tämänpäiväisestä tapahtumasta, jonka tiivistän näihin sanoihin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot