Pieni tunne

Runoilija Avelin

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oderint dum metuant
 

Valoja ikkunoissa, huuruja huokauksissa,
sanoja jotka ovat tyhjiä,
Enkelien silmäripsiä, tunnelma on keveää
siellä missä kaikki on hyvin,
Piirrettyjä sydämiä, kauniita lapsia
pehmeitä halauksia jotka antavat lohtua
Lumi sataa hiuksiisi, en ole koskaan pitänyt sinua ihanana, mutta nyt tahdon sinut lähelleni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot