Miksi?

Runoilija SILVERDROPS

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tosi törkeetä, en vaan voi uskoa tätä
Ensin tutustutaan, hymyillään, nauretaan, jutellaan
Neuvotaan, haaveillaan,
En aikasemmin kattonu sua mitenkään ihmeellisesti, toki olit hyvännäköinen, kiva, mutten kiinnittänyt siihen paljoakaan huomiota.
Sitten sanoit "Tykkään susta"
Hämmästyin, en miettinyt asiaa, vaan torjuin sinut.
Se ei näyttänyt sinua haittaavan.
Mutta sitten mietin,
oikeasti,
mä TYKKÄÄN susta
Olin iloinen
Sä tykkäät musta, mä tykkään susta
Kerrankin näin
Tää on ainutkertaista mun elämässä
Ikinä ei näin ole käynnyt
Olin iloinen
En osannut kertoa sitä sinulle,
mutta me juteltiin,
osoitin kiinostukseni,
yritin päästä lähemmäksi.
Tulimme hyvin toimeen,
odotin sinua.
Sitten yhtäkkiä,
ilmoitat,
"muutan pariksi vuodeksi Koreaan"
...

En voi uskoa sitä,
miksi teet tämän minulle?

Selite: 
Runo jo itsestään kertoo melko hyvin, mikä on toiminut innostajana...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot