Riittämätön

Runoilija SILVERDROPS

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole kaunis
En ole edes nätti
Minua ei voi sanoa söpöksi tai ihanaksi
Enkä ole viehättävä tai kiinostava
Olen vain siedettävän näköinen
En ole viisas
En ole älykäs
Tulen vain toimeen
En ole laiha
En ole tyylikäs
Olen ihan tavallinen
En osaa laulaa
En soittaa enkä tanssia
En osaa piirtää enkä maalata
Osaan vain suhertaa paperille ja vakuuttaa että se esittää ihmistä
En ole ainutlaatuinen
Enkä ole korvaamaton
Mutta jos silti riittäisin sinulle
Ei minun tarvitsisikaan olla muuta kun olen
Silloin riittäisin myös itselleni juuri tälläisenä

Mutta eihän tällainen tavallinen ihminen riitä, eihän?

Selite: 
Tämän runon kirjoitin 1.8.2010 ja siihen ns. inspiraationa on ollut tunteeni erästä poikaa kohtaan, jolle en riitä tällaisena... että sellaista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot