Itken

Runoilija SILVERDROPS

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluisin nyt vain itkeä, itkeä ja itkeä
Enkä välittää kuka näkisi
Itkeminen helpottaisi hetkeksi muuten niin tuskallista oloa
Mutta en pysty itkemään
Kyyneleet eivät vain tule
Ja loppujen lopuksi
Mitä hyötyä itkemisestä on?
Kun itkut on itketty
Ei mikään ole muuttunut
Kaikki ongelmat odottavat
Että lopetat itkun,
Niin ne pääsevät taas vyörymään päälleni
Eikä itku ole tarpeeksi tehokas pakokeino

Joten turha itkeä
Ei se auta kuitenkaan

Selite: 
Joskus asiat vain kasaantuvat päälle, eikä itkeminen auta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot