Yksin Pimeydessä

Runoilija SILVERDROPS

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun asuu vuosikaudet yksin pimeydessä,
hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä
ja se mitä pelkäät eniten
ja se mitä inhoat eniten
se mikä tekee sinut hulluksi
on juuri se yksinäisyys ja pimeys
ja tuntuu
kun asiat eivät vain voisi mennä enää huonommaksi,
koska olet keskellä sitä
mitä inhoat ja pelkäät eniten
joten mitä voisi tapahtua
että se järkyttäisi sinua?
kyllä voi tapahtua
voi tapahtua niin,
että joku tulee, vetää sinut pimeydestä pois
ja voit taas hengittää
sinulle hymyillään,
ja kuvittelet,
ettet enää koskaan mene takasiin siihen pimeyteen,
siihen yksinäisyyteen
mutta sitten
yhtäkkiä ja varoittamatta
sinut tungetaan takaisin
ja olet takasiin lähtöpisteessä
mutta tilanne ei ole silti sama
koska nyt tiedät,
mitä toisella puolella on
ja tiedät,
ettet tule koskaan sitä saamaan
joten
toivottavasti nautit olostasi
yksinäisyydessä ja pimeydessä
koska tulet olemaan siellä vielä kauan

Selite: 
Tämän runon kirjoitin 5.8.2010 ja sen inspiraationa oli oikeastaan yksi viikonloppu ja tietty poika, joka oli ensimmäinen ihastukseni, joka näytti jonkinlaisia tunteita minua kohtaan, mutta sitten en riitäkään, ja tämä runo kertoo siitä tunteesta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot