Vuosisadan rakkaustarinan alku

Runoilija SPORTMAN

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustan äänekoskella, oon rakastunut kokosydämestä siihen oikeeseen. Ja hänen vuokseen kirjauduinkin tänne, jotta hän näkisi joskus mun kirjoittamia sanoja/runoja.
 

Me ensimmäisen kerran yläasteella
kohdattiin, mutta emme tienneet mitään
rakkaudesta. Kuitenkin me toisiimme
ihastuttiin, kunnes tiet veivät meidät
eri suuntiin. Olit silmissäni kaikista
kaunein, kauneutesi suorastaan loisti
suoraan silmiin. Meni vuosia, kunnes
me kohdattiin uudestaan. Tällä kertaa
ei opiskelun merkeissä, vaan sinä ja
kaveri tulitte yhdessä minua morjestaa
kun minä olin muuttanut pois kotoa.
Meidän tiet jälleen meidät yhteen toi,
ja meidät parisuhteeseen sai. Vielä minä
sinulta suukon saan, ihan niin kuin
romanttisessa elokuvissa. Minä sinut
syliin nostan, sinussa kaiken arvostan.
Sinä soitat minulle, ja minä olen tulossa
vierellesi. Minä sinut jonnekin ravintolaan
vien, kanssasi kuljen käsikädessä ja sinun
silmiisi katsoen. Hei, rakas. Tämä on meidän
vuosisadan rakkaustarinan alku, eikä loppua
missään eikä milloinkaan näy. Teen puolestasi
mitä vaan, lukisin meidän tulevalle lapselle
iltasatuja. Minä onnellinen olen, näin onnellinen
en ole ollut ennen. Osoitan rakkauttani kirjoittamalla
rakkaudesta, tai osoitan rakkauttani ostamalla
sinulle pienen mutta kauniin lahjapaketin. Minä
sinut alttarille asti vien, minä kaiken teen kunhan
sinä olet kanssani onnellinen. Ja tähän lopuksi
sinulle kirjoitan, minä kokosydämestäni sinua rakastan.

Selite: 
Tässä runossa ajattelin mun tyttöystävää, ja kirjoitin tämän runon hänelle. Eli tämä runo on mun tyttöystävälle omistettu, olen löyttänyt sen oikean.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot