Seinät

Runoilija Tanssityttö94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sairaalan seinät ovat keltaiset.
Niiden tarkoitus on kai piristää ihmisiä,
jotka siellä makaavat.

Keltainen on auringon ja energian väri.
Se auttaa parantumaan.
Minua se vain ärsyttää.

Sairaalan ulkopuolellakin on seinät.
Ne, jotka erottavat siitä elämästä,
joka oli omani ennen.

Läpinäkyvät. Kiiltävät.
Saa katsoa, muttei koskea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Traaginen hyvä runo, tuskan luoma.

 

Käyttäjän kaikki runot