Tuuliviiri

Runoilija Tanssityttö94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päässä pyörii tuuliviiri.
Se ei osaa päättää suuntaa.

Mistä se tietää
mikä suunta olisi oikea?
Koko ajan tuulee eri suunnasta.

Se ei osaa päättää.
Ei tiedä mitä tehdä.
Siispä se vain pyörii,
ympäri ja taas ympäri.
Kunnes lopulta hajoaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot