Janille

Runoilija Tanssityttö94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sinua kynttilän yli.
Valo hehkuu kasvoillasi.
Olet ihana.

Leivomme piparkakkuja,
koristamme kuusen.
Mutta lahjani sinulle on
jotain muuta.

Minä haluan tanssia
sinulle joulun.
Anna minulle siihen
musiikki.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot