Nimetön

Runoilija livya

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadesielut kulkevat maassa,
astuvat loskan polttamalle kadulle.
Roskameressä kalat uivat öljynharmaina.
Syksy vain syö talven,
syö lumen pois mustuuteen.
Nielaisee kaiken ainutlaatuisen
peräksiantamattomaan kuiluun.

Muovimaailmassa sataa.
Se jääkarhujen maa valuu alas,
tulvii kaduille.
Sadesielut katsovat kaikkea silmiensä edessä,
sanovat:
Kaadetaan kertakäyttömaailma
muiden jätteiden sekaan!

Ja ne miljoonat lapset,
emmekö me jätä heille enää mitään muuta
kuin kysymyksiä?

Eivätkö ne,
jotka tietävät, mitä tehdä,
haluavatkin kieltää kaiken näkyvän?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
livya Lopussa? 27.1.2008 1 Runo
livya Loppu? 13.1.2008 0 Runo
livya Yön varjossa 13.1.2008 0 Runo
livya Nimetön 13.1.2008 0 Runo
livya Nimetön 31.12.2007 0 Runo
livya Paperinukke 31.12.2007 0 Runo