Jänis da Personal Parittaja

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

hei oon tää Massajanis
hei kyl mä tiiän, sitä panis!
parittaja nimeltään personal
joojoo ajelen hondal
Mut neiti tuu visiitille
päästän sut mun siiville
taivaan sulle näytän
joojoo kieltäkin käytän.
joo ei mennä nii pitkälle viel
aikaa meil on paljon siel
maahan eedenin reissataan
mut siellä tunnetaan
hedelmää maistoin
ja häädön jo haistoin
mut täl kertaa ei virhettä tehä
tehdään meiä oma pieni kehä
siihe kuuluu kaikki hyvä
ja meille kaikki pyhä
ei parrakasta miestä kuunnella
voidaan sen oppeja vähä muunnella
mut hei,, neiti, tuu messiin
mun lumottuun secret pleissiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot