mufasa

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

käsi kipsis susa
heitti veivit mufasa
joo meikä popittaa tiikerin silmää
mitä vittuu, ota tästä vähä piimää
mulla ei oo yhtää hyvää puolta
meikäläisel on vaa monta huolta
oot niist vaa yks
en kuule sulta tyks tyks
no vittuuko välitän, asia o tällee
oot kiva, ja tämmöst settii jällee
koulu duunit painaa,
saisko rahaa lainaa?
tarttis ostaa orjii kiinast
just ne jotka tykkää liimast
sais tehä hyvin nää mun duunit,
et voisin keskittyy elämääni, mitä tuumit?
aina samaa paskaa, mut mä rullaan
jooo jooo kohta tullaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot