Joulu

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

Oli ja meni tää Joulu
Koht alkaa taas koulu
Sitä ennen juhlitaa
uutta vuota alkavaa
uudet kujeet, uudet setit
lomat, menot ja letit
tänä vuonna onnistaa
kuha jaksaa ponnistaa
tunnen tän fiiliksen
mut nääksä tän esityksen?
totuuksia yritän kertoo
tätä tsunamiakin mietoo
siihe kuoli vartti miljoona
moni lapsi ilma perhettä elää
hei mies, herää!
kodit meni, oliko kiva retki?
"no emmätiiä, siihe meni vaa hetki"
tätä asiaa yritän muistuttaa
ja täällä vaa tuiskuttaa.
ihmiset hei
myös sä kei`,
sanoma tää muista
elämää et saa toista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot