bb-salby - aamu

Runoilija Petruska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka oon tuntenu sut vasta
hetken aikaa
Se aika on ollu mulle kun
silkkaa taikaa
Sä saat sen aikaa tän mua ei
jännitä lainkaa
Mietin tässä vaa et mitä
muualta hainkaa
Ja nyt ku oon mä suhun
tutustunu
Niin vaikuttaa siltä etten
mistää muusta puhu
Eikä sekuntiakaan kulu et
oisit mun mielest poistunu
Miks näin pitkä aikaa oot
mun laiffist puuttunu
Sydämestäni ennen jotai
puuttu
Mutku tapasin sut niin
tilanne jollain tapaa muuttu

Ehkä liian helposti tartun
aina kii
Se on muutama päivä ja
meitsi nousee pilvii
Pudotus on korkee, se koskee
kun sen kokee
Ota mut kiinni mä oon
rakkaudesta sokee
Parhaat jutut tapahtuu vaan
yhden kerran
Voitko uskoo meitsii ees tän
jutun verran
Vaikken tuu sua saamaa ni
silti sua kaipaan
Koita tajuu sä oot mulle ku
pala taivaalt !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot