Annan kaikkeni

Runoilija Petruska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

annan kaikkeni et sulla olis hyvä olla,
annan kaikkeni et saisin olla sun vierelläs,
annan kaikkeni että osaisin auttaa sua oikein,
mutta en vain osaa. :(
välitän liikaa susta,
pelkään että satutan sua,
pelkään kertoa sulle tunteistani,
pelkään kertoo sulle kuinka paljon merkkaat mulle,
pelkään liikaa kaikkea.
haluisin tehdä sinut onnelliseksi,
mutta en usko että pystyn siihen.
yrittäisin olla hyvä sulle,
mutta en tiiä osaanko.
yrittäisin olla satuttamatta sua,
mutta jos satutan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot