Ikuisesti isänpikkutyttö

Runoilija tyhmä prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isän pikkutyttö
ikää jo yhdeksäntoista
muistaa isän huolenpidon
rakkauden määrän rajattoman
sylin joka sulki kurjuudelta

Isän pikkutyttö
ikää yhä yhdeksäntoista
ei muista perheriitoja
isän tyhjentämiä viinapulloja
kotoa lähdettyjä valvottuja öitä

Isän pikkutyttö
ikää vasta yhdeksäntoista
itkee kylmän kiven vieressä
odottaen pahan unen loppumista
rakkaan isän takaisin palaamista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot