Jos vain

Runoilija tyhmä prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minun kantaa taakkasi
olla pelastava suojelusenkelisi
olla se ystävä joka kuuntelee
se ihminen joka päätäsi silittelee
Anna minun peitellä sinut nukkumaan
piilottaa pahalta maailmalta turvaan
antaa sinulle syyn herätä aamuisin
etsiä ilo vaikka kaikki päälle kaatuisi

Olen vain sinun lopun elämäsi
jos vain annat minulle sydämesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot