Läpi pilviharson

Runoilija tyhmä prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En enää tunne käteäsi kädelläni,
et saata minua enää matkoilleni,
halaa ja suutele hellästi otsaani.

En enää kuule rauhtoittavaa ääntäsi,
saa keskellä yötä hätääni neuvojasi,
enää lohtuani tuo puhelinvastaajasi.

Kuitenkin aina kun tunnen pelkoa,
tiedän että pidät minusta huolta,
läpi pilviharson, suojaat minua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot