Runoilijamyytti

Runoilija Chakwaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hänen nimensä on Lordi Byron.
Hän katselee eteenpäin nojaten toiseen käsivarteensa
ja hänen ohimolleen on valahtanut
suortuva mustia hiuksia.

Lordi Byron on romantiikan henkilöitymä.
Hän kirjoittaa runoja,
mutta ennen muuta hän riisuu
naisia katseellaan niin, ettei kukaan tiedä
tuleeko hänen maineensa
siitä mitä hän on tehnyt vai siitä mitä hän on
väittänyt tekevänsä.

Eikä kukaan muukaan tiedä,
miksi joku jolla on haaveileva katse,
elostelijan tapa notkauttaa pikkusormella
ohikulkijoiden polvet pilkuiksi runokirjan paperille,
on muuttunut sellaiseksi tarinaksi,
josta huomenna elävät voivat vain
haaveilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä sitä tiedä mistä tulee tunnetuksi. Kiehtova runo maineesta.

"elostelijan tapa notkauttaa pikkusormella
ohikulkijoiden polvet pilkuiksi runokirjan paperille"

Tätä ei mitenkään voisi sanoa toisin. Pelkästään näitä kahta riviä voisi nautiskella loputtomiin. Avata uudelleen ja uudelleen aina toiseksi kuvaksi.

Minä sitten pidän sinun tavastasi soittaa sanoja, silloinkin kun et puhu musiikista.

Kertakaikkiaan upea runo. Juuri sitä tunnelmaltaan jota sydämestäni rakastan.

Hienoa ja taitavaa kerrontaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot