Nimetön

Runoilija Chakwaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulevaisuuden mies
viljelee viinirypäleitä pohjoisessa.
Täällä elintarvikkeet valmistetaan
keinotekoisilla sähköimpulsseilla.
Minä kuljen sateessa, joka ei lopu
kun astun sisälle:
katto vuotaa.
Enkä minä tiedä,
miten kaikkien vieraiden polkujen joukosta
voisi löytyä
tie kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi alku on realistinen ja tosi.

Pidin todella syvästi jatkosta kun: Minä kuljen sateessa ja kaikki siitä runon loppuun oli juuri parhainta, mitä runoissasi olen saanut lukea.

 

Käyttäjän kaikki runot