savi

Runoilija Paavo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynnetyn pellon reunaa kävelen, jälleen
Isä tätä peltoa vuokseni ikänsä niittänyt,
siitä häntä olenko koskaan kiittänyt
Vaan ei sisukaan loputtomiin
kivenkovaa miestä nöyrää kanna

Savista maata kädessäni puristan,
sen kerran omistan
Vaikka sen arvoinen ole en

Pellot ja metsät ylpeänä isä pojalleen antaa
mutta niiden painoa jaksanko kantaa

Olen kuin savi,
sade siihen paljon nopeammin jäljen jättää
kuin kiveen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Paavo Nimetön 4.2.2011 0 Runo
Paavo -_- 1.1.2011 2 Runo
Paavo savi 29.11.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 29.11.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 4.10.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 2 Runo
Paavo Sääliä vai keljuilua 31.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 16.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 7.5.2008 10 Runo