Nimetön

Runoilija Paavo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaksa en vältin terää kantaa
Liukastun lehmän lantaan

Pellon reunalla seison nytkin
Rikki jälleen valmetin kytkin

Omahyväiseksi EU-tarkastajan ilme muuttuu
Tuki hakemuksista yksi numero puuttuu

Vielä minä kaiken tämän paskan myön
Mietin kun talikolla jalkapöytään lyön

Tai en kuitenkaan veressähän tämä sontainen
perintö virtaa

Joka aamu kello viideltä soi
Edessä jälleen AIV:n tuoksuinen aamunkoi

Päivän työt kuluu kohtaloaan pohtien
Ja koulujen kesken jääntiä kiroten

Illalla aatteiden satoa kitken
Samalla kun yksin uutisia katson ja itken

Kyyneleissä valintojen katkera seuraus valuu
Olisiko mahdollista lapsuuteen paluu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Paavo Nimetön 4.2.2011 0 Runo
Paavo -_- 1.1.2011 2 Runo
Paavo savi 29.11.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 29.11.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 4.10.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 2 Runo
Paavo Sääliä vai keljuilua 31.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 16.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 7.5.2008 10 Runo