Nimetön

Runoilija LuZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En halua kirjoittaa sinulle runoa surusta, vaan siitä kun me rakastimme, siitä mikä oli, ja mikä ei enää tule olemaan. Että saan hymyillä, ja itkeä, ilo sydämmessäni, ja sinä ajatuksissani. Ilman katkeruutta. Sinun kanssasi.
 

Mihin,

Katosi ne päivät.

Kun emme tunteneet surua.

Vain iloa olemisesta.

Milloin löysit sen,

Mihin me kadotimme kaiken.

Nyt kun kuulin,

Meni hetki ennen kuin eksyin

Odotan,

Että joku tekisi,

tekemättömäksi tehdyn

Lausuisi,

Loimuaisi, sen sanan jolla saan sinut takaisin.

Tiedän kuitenkin,

On toivoni turha.

Tämä maailma,

Oli ihmisen surma.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot