Rakkauden Nautinnollinen Labyrintti

Runoilija Unlovable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pardonne-moi mais mon bonheur c'est toi.Aide-moi."
Naisen täytyy olla fyysisesti vahva,jotta hän voisi puolustautua psyykkisesti heikkoja miehiä vastaan
 

Eksy minuun!

Ihmettele

Tutki

Kosketa

pysähdy..

Anna minun tuntea rakkautesi..

Näytä se käsilläsi

Kielelläsi

Katseellasi

Seikkaile!

Irrota hetkeksi kätesi omastani

Anna sen eksyä

Jäädä hetkeksi paikoilleen..

Ja kun olet melkein perillä

Anna sen taas löytää takaisin

Jotta voisit eksyä minuun

uudelleen

ja

uudelleen.

Selite: 
<PRE><em>"Suddenly the feeling that I can't go on/ Is light years away"</em></PRE>
Kategoria: 
 

Kommentit

Halujen sokkelo ja seikkailu, sitä kaipaisin.

Hyvä runo :)

rakkautta

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot